Suomen Pörssimeklarit ry

Meklariyhdistys on riippumaton henkilöyhdistys, jonka toiminnan tarkoituksena on edistää jäsenten ammattitaitoa ja yhteenkuuluvuutta, edistää hyvää arvopaperikauppatapaa, sekä sijoitusammattilaisten ja arvopaperimarkkinoiden osapuolten välistä yhteistyötä.

Suomen Pörssimeklarit Ry järjestää jäsenilleen vuosittain 4-6 tapahtumaa, joiden tavoitteena on tiivistää meklariyhteisöä ja tarjota uusia kokemuksia samanhenkisten ihmisten parissa.

Nykyisistä jäsenistä lähes puolet työskentelee meklarina, parikymmentä prosenttia on sijoittajapuolella ja lähes saman verran arvopaperialan esimiestehtavissä. Muutama yhdistyksen jäsen työskentelee ulkomailla.

Suomen pörssimeklarit Ry:llä on noin 200 jäsentä.

Yhdistyksen hallitus

Yhdistyksen toimintaa johtaa vuosikokous, joka valitsee hallituksen. Hallitus valitsee keskuudestaan puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja toiminnanjohtajan.

toiminnanjohtaja(at)suomenporssimeklarit.fi

Varapuheenjohtaja
Jarkko Järvinen

Jäsenet
Mikael Airava
Jari Elo
Pia Hoffrén
Petri Nousiainen
Valtteri Salmijärvi

Toiminnanjohtaja

Historiikki

Meklariyhdistyksen ja meklaritoiminnan historiikki 30-vuotiaan Suomen Pörssimeklarit ry:n kunniaksi

Hinta on 25 €/kpl + 5,50€ toimitus

Tilaukset:
info@suomenporssimeklarit.fi

Lisätiedot:
toiminnanjohtaja(at)suomenporssimeklarit.fi

Kirja on saatavilla myös kirjakaupoista noin 30 €:n hintaan.

Meklari

Haluatko mukaan meklariyhdistyksen toimintaan?

Valikko