Ihmisen ikävä toisen luo

Huhtikuussa pidetty vuosikokouksemme aloitti uuden toimintavuoden, joka on järjestyksessä jo 38. Poikkeustilanteen vuoksi kokous pidettiin etänä ja jäimme paitsi fyysistä kohtaamista ja vapaamuotoista keskustelua, mutta sääntömääräiset asiat saatiin hoidettua. Koska korona vielä kutistaa toimintaamme, niin päätimme puolittaa tämän vuoden jäsenmaksun. Tavoitteena on, että syksyllä toimimme jo normaaliin tapaan.

Hallituksemme uudistui, kun yli vuosikymmenen hallituksessa olleet Jari Elo ja Antti Lahtinen luopuivat tehtävistään. Kiitokset molemmille mittavasta ja pitkäaikaisesta panostuksesta yhdistyksen hyväksi. Hallituksemme täydentyi uusilla jäsenillä Maiju Heikkisen ja Jari Villenheimon liittyessä joukkoomme. Maiju toimii Nordnetissa meklarina ja Jari Nasdaqissa markkinavalvonnan asiantuntijana. Hallituksessa jatkavat Mikael Airava, Pia Hoffrén, Jarkko Järvinen, Petri Nousiainen, Valtteri Salmijärvi ja allekirjoittanut.

Koronarajoitusten pakottamana olemme olleet eristyksissä toisistamme jo yli vuoden verran, mutta nyt pelkkien Teams-palaverien aika näyttäisi olevan loppumassa. Kauan odotettu rajoitusten purkaminen etenee ja toivon mukaan syksyllä voimme tavata toisiamme jo melko normaaliin tapaan. Jäseniltä onkin tullut toiveita, että järjestäisimme erilaisia tilaisuuksia heti kun se on mahdollista. Mikko Alatalon kuvaama ihmisen ikävä toisen luo on tässä hetkessä vahva tunne.

Olemme ottaneet toiveet tosissamme ja päättäneet aloittaa perinteisten rapujuhlien järjestelyt. Näillä näkymin juhlimme rapuja syöden 2.9.2021 Särkänlinnassa. Kutsut tulevat elokuun alussa, mutta ilta kannattaa jo varata kalenteriin. Pyrimme saamaan aikaiseksi muitakin tapahtumia vielä tulevalle syksylle, joka tosin näin kesäkuun helteellä ja lomakauden alussa tuntuu kovin kaukaiselta ajalta.

Lämmintä kesää kaikille!

Toivoo,

Tiina-Marjo

Edellinen artikkeli
Säästöliekillä