Säästöliekillä

Meklarit

Koronan koulima vuosi 2020 on loppunut ja moni toivoo sen päättymisen tarkoittavan myös ainakin osittaista paluuta normaaleihin toimintatapoihin. Yhdistykselle, jonka toiminta perustuu pitkälle jäsenille järjestettäviin tapahtumiin, sosiaalisen etäisyyden pitäminen on aiheuttanut päänvaivaa. Vuosikokouksen jouduimme siirtämään kesälle ja pitämään virtuaalisena. Osittain uudistunut hallitus lähti suunnittelemaan syksyn tapahtumia innolla, kun kesä lupaili pahimman olevan jo takana.

Alkusyksystä tilanne näyttikin hetken paremmalta, joten uskaltauduimme pitämään perinteiset rapujuhlat. Laulut raikuivat ja tunnelma nousi korkealle turvaetäisyyksistä huolimatta. Tautitapausten lisääntyminen laittoi loppuvuoden suunnitelmat kuitenkin uusiksi, vaikka erinomaisia aiheita After work -tilaisuuksille olisi ollut tarjolla.

Muutoksiin sopeutuminen on meille kaikille tuttua, joten päätimme hallituksessa käyttää ajan hyödyksi uudistamalla viestintäkanavamme. Verkkosivujen ilme, sisältö ja tekniikka vaihtuivat ja sosiaalisen median kanavat aktivoitiin sähköpostiviestinnän tueksi. Kiitos mittavasta kehitystyöstä kuuluu Pia Hoffrenille, joka on ammattilaisin ottein kehittänyt viestintäkanavamme vastaamaan ajan vaatimuksia.

Olemme nyt valmiita aloittamaan seuraavan toimintavuotemme, jonka aikana saamme toivottavasti taas tavata toisiamme normaalin tavoin. Ja vaikka vuoden alussa joudumme vielä pitämään fyysistä etäisyyttä, niin uusien verkkosivujen kautta pyrimme jakamaan jäseniemme tuntoja ja tunnelmia tämän blogin ja sosiaalisen median kautta.

Koko hallituksen puolesta toivotan  onnellista uutta vuotta kaikille jäsenillemme!

Tiina-Marjo

Seuraava artikkeli
Ihmisen ikävä toisen luo